Το “Μααααρκο Μπααακιτς” θα ακούγεται μόνιμα στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μαυροβούνιος αρτίστας ρίχνει άγκυρα στο Ηράκλειο και το Gentikoule εξηγεί όλα όσα έφεραν την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Το χτίσιμο του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και η είδηση της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Μπακιτς δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη για όσους γνώριζαν το τι συνέβαινε στο “Βαρδινογιάννειο” αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του club.

Ο Μάρκο Μπάκιτς ήρθε στο Ηράκλειο τον προηγούμενο Γενάρη και αμέσως μπήκε και στο κλίμα του ΟΦΗ αλλά και δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας. Αποτέλεσε τον παίκτη που έκανε την διαφορά στην μεσαία γραμμή και έδεσε απευθείας με τους υπόλοιπους κεντρικούς χαφ της ομάδας δημιουργώντας ένα γκρουπ παικτών που έδινε το κάτι παραπάνω στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου.

Η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Μαυροβούνιου κεντρικού μέσου είναι και ένα μήνυμα από τον ΟΦΗ προς όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και προς τον κόσμο: Δεν πρόκειται να φτιαχτεί και δεν δημιουργείται ομάδα μιας χρήσης αλλά με στόχο και όραμα το μέλλον του συλλόγου.

Αφενός η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Μπάκιτς διώχνει και από το μυαλό του ίδιου του ποδοσφαιριστή κάθε αμφιβολία για το μέλλον του και είναι συγκεντρωμένος 100% στα καθήκοντα του με τον ΟΦΗ και αφετέρου ξεκίνησε από τον Αυγουστο του 2023 το χτίσιμο της ομάδας για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Στον ΟΦΗ έχουν αξιολογήσει ήδη την κατάσταση για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο όλη την χρονιά αλλά και παράλληλα ξεκόβει τον βήχα προς κάθε ενδιαφερόμενο που ενδεχομένως έχει στο μυαλό του… ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η κίνηση με την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Μπάκιτς αναδεικνύει και την προνοητικότητα της διοίκησης για τα επόμενα χρόνια φροντίζοντας να δημιουργηθεί από τώρα ένας βασικός κορμός που δεν θα διασπαστεί, ούτε και θα υποχρεώσει τον ΟΦΗ να κάνει κάθε καλοκαίρι πολλές μεταγραφές δημιουργώντας ομάδα από την αρχή. Κάτι που συνέβη και φέτος με τις μεταγραφές του Γενάρη που αποτέλεσαν οδηγό για το καλοκαίρι με λίγες και προσεκτικές προσθήκες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook