Στην τελική ευθεία βρίσκεται το… μοντάρισμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και ενώ το ρόστερ του ΟΦΗ βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση, αφού αρχικά οι Ντιούσέ και Γρίβας οδεύουν προς Οσέρ και Καλαμάτα (δανεικός) αντίστοιχα, η προετοιμασία συνεχίζεται ενόψει του φιλικού με την Φιορεντίνα στην Ιταλία (12/8. 21.00).

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το φιλικό με την Φιορεντίνα στην Ιταλία το προσεχές Σάββατο (12/8. 21.00), αλλά και το επίσημο με τον Αρη (20/8, 19.30) στο Ηράκλειο.

Με προπόνηση που έγινε χθες, Τρίτη (8/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας, με το… μοντάρισμα από τον Νταμπράουσκας να συνεχίζεται.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα έγινε οικογενειακό δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (9/8), στις 19:00.

Και όλα αυτά ενώ το ρόστερ του ΟΦΗ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού αρχικά οι Ντιουσέ (οδεύει προς Οσέρ) και Γρίβας (θα πάει δανεικός στην Καλαμάτα) ετοιμάζονται να αποχωρήσουν, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει και με άλλους παίκτες (Ντουρσμισάϊ και Μανδάς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook