Ο “Ντάμπρα” που θόλωσε τα νερά και ο ΟΦΗ που δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνον της Καλλιθέας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάντας Νταμπράουσκας, δεδομένα, έχει καταλήξει στον κορμό του πρωταθλήματος και η ενδεκάδα του φιλικού με τον Ατρόμητο έδειξε πως ξέρει πως και που κινείται ενόψει της πρεμιέρας.

Εξαρχής το σύνθημα του τεχνικού του ΟΦΗ, καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία ήταν “να είμαστε έτοιμοι στις 20 Αυγούστου”. Γνωρίζει άλλωστε πως και πότε πρέπει να πρεσάρει τους ποδοσφαιριστές του αλλά και εκείνοι από την πλευρά τους ότι ο πήχης την φετινή σεζόν έχει μπει ψηλά. Κανένας δεν το κρατάει μυστικό, ουδείς έχει κρατήσει χαμηλά την μπάλα.

Τα πάντα στον ΟΦΗ περιστρέφονται γύρω από την πρεμιέρα με τον Άρη στις 20 Αυγούστου. Ο Λιθουανός τεχνικός ήταν αιχμηρός και παράλληλα απαιτητικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα και έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ότι δεν κρύβεται πίσω από το όνομα του. Όπως επίσης γνωρίζει και ο ίδιος πάρα πολύ καλά πότε θα πρεσάρει τους παίκτες του.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Ατρόμητο δεν ήταν η ιδανική. Το αντίθετο θα λέγαμε. Αλλά ο ίδιος ο Νταμπράουσκας επί της ουσίας φανέρωσε και τα πλάνα τουθ ενόψει της πρεμιέρας με τον Άρη. Δεν έπαιξαν οι Ντιουσέ, Μανδάς, Βούρος, Καρώ και Τοράρινσον ήρθαν από τον πάγκο – ακόμα και το 4-2-3-1 που επέλεξε είναι το plan b του Νταμπράουσκας.

Είναι προφανές ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ήθελε κόντρα στον Ατρόμητο να φανερώσει στον απόλυτο βαθμό τα δικά του θέλω ενόψει της πρεμιέρας. Ξέρει άλλωστε και ο ίδιος πως η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και έχει χτιστεί με μοναδικό σκοπό να πετύχει (και με πειστικό τρόπο) τον στόχο των play offs. Η πρεμιέρα με τον Άρη θα είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει φανερώσει μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Φιορεντίνα να γίνει και πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της 20ης Αυγούστου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook