Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό του ΟΦΗ με την Φιορεντίνα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το φιλικό του ΟΦΗ με την Φιορεντίνα στην Ιταλία θα πραγματοποιηθεί τελικά δίχως την παρουσία οπαδών, αφού το νεόδμητο Viola Park δεν πήρε την σχετική άδεια.

Δίχως κόσμο θα πραγματοποιηθεί το φιλικό του ΟΦΗ με την Φιορεντίνα στις 12 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ, αφού όπως έγινε γνωστό, το νεόδμητο προπονητικό κέντρο της Ιταλικής ομάδας, Viola Park δεν έχει πάρει ακόμα την σχετική άδεια.

Ο Γενικός Διευθυντής της Φιορεντίνα, Joe Barone τόνισε στο Radio Bruno: «Είχαμε μία συνάντηση για να προχωρήσουμε την διαδικασία. Θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ανοίξει το Viola Park όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχουμε πολλά παιχνίδια τα οποία πρέπει να γίνουν στο προπονητικό κέντρο, από την ομάδα νέων μέχρι και των γυναικών. Μας λείπουν οι οπαδοί μας. Τα επίσημα εγκαίνια είχαν προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου, και τελικά θα πάνε για πιο μετά. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε νέα ημερομηνία».

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει σίγουρα και τα δεδομένα για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τους Βιόλα, αφού αρκετοί φίλοι της ομάδας είχαν δείξει την επιθυμία τους να βρεθούν στο Viola Park και να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook