Video | Καργάκης: «Πατήσαμε στο ένδοξο παρελθόν, ελπίζοντας ότι θα το επαναλάβουμε»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Επικεφαλής Εμπορικού τμήματος & Marketing του ΟΦΗ, Νώντας Καργάκης μίλησε στην παρουσίαση της νέας εντός έδρας εμφάνισης του ΟΦΗ, για την έμπνευση της ομάδας, αλλά και για τις προσδοκίες της νέας σεζόν.

«Θέλουμε να επαναλάβουμε την σεζόν του 1985, από την οποία και είναι εμπνευσμένη η φανέλα. Εκτός από το ότι μας αρέσει πάρα πολύ αισθητικά, θέλουμε να είναι γούρικη και ελπίζω το ίδιο να πιστεύει και ο κόσμος. Μας αρέσει πολύ η λευκή λεπτή ρίγα που έχει η φανέλα. Πατήσαμε στο ένδοξο παρελθόν, ελπίζοντας ότι θα το επαναλάβουμε» τόνισε αρχικά ο Νώντας Καργάκης, που στη συνέχεια μίλησε για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση, ήταν συγκινητικό. Εμείς σχεδιάζαμε να κάτσει ο κόσμος στην Θύρα 9 και ένα μέρος του στην 8 αν χρειαστεί. Το ότι γέμισε όλη η 8, και κομμάτι της 6 ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό από τον κόσμο. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την διάθεση των διαρκείας, είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και φαίνεται η προσμονή του κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο. Σήμερα ήταν ένα τρανό παράδειγμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook