Eρ. ΟΦΗ: Έδωσε 15 μέρες παράταση στην έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ στα 10 ευρώ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Η απόφαση αυτή ελήφθη ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ, προκειμένου να λάβουν την κάρτα φίλου ΟΦΗ, στην τιμή των 10 ευρώ.
H ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ αναφέρει: 
“ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ: ΜΕ 10 ΕΥΡΩ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενημερώνει τα μέλη του και τον κόσμο της ομάδας, ότι αποφάσισε να δώσει 15 μέρες παράταση, στην έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, με την τιμή των 10 ευρώ.
Η απόφαση αυτή ελήφθη ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ, προκειμένου να λάβουν την κάρτα φίλου ΟΦΗ, στην τιμή των 10 ευρώ.
Ετσι, αντί τις 31 Ιουλίου που είχε αρχικά ανακοινωθεί, η κάρτα φίλου ΟΦΗ θα εκδίδεται με 10 ευρώ μέχρι τις 15 Αυγούστου, ενώ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, θα κοστίζει 15 ευρώ.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάρτα φίλου ΟΦΗ 2023-24:
-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ εκδίδεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2023-24.
– ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα, στα παιχνίδια της ομάδας μας στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης,.
-Τα έσοδα της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος διαθέτει 10 αγωνιστικά τμήματα (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβος, Πόλο, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Σκάκι, Άρση Βαρών, Πυγμαχία, Τροχοσανίδα) και πάνω απο 1500 αθλητές, στις τάξεις του.
-Για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, εφ’ όσον συνοδεύονται ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ. Είναι μια προσφορά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα παιδιά και τους σημερινούς, αλλά και αυριανούς φιλάθλους της ομάδας μας.
-Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.
-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται κάθε μέρα απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ).-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται ηλεκτρονικά, μέσα απο την πλατφόρμα, της Ticketmaster, στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html…
-Για πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).
Παίρνουμε κάρτα φίλου, αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας και στηρίζουμε την ομάδα μας! #ofierasitechnis”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook