Video | Γαγιέγος στο Gentikoule: «Να παλέψουμε για τις υψηλές θέσεις και να μπούμε στα πλέι οφ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Φελίπε Γαγιέγος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Gentikoule μετά το παιχνίδι με την Ουτρέχτη, μιλώντας για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Φελιπε Γαγιέγος επέστρεψε στον ΟΦΗ πριν από λίγες ημέρες και όπως έδειξε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Gentikoule μετά από το χθεσινό (29/07) παιχνίδι με την Ουτρέχτη, περνάει πολύ καλά και είναι χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Παράλληλα, ο Χιλιανός αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα θέλει να μπει στα πλέι οφ και να κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όσα είπε ο Γαγιέγος:

Για την επιστροφή του τον ΟΦΗ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι. Ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκα. Δέχθηκα πολλή αγάπη και ελπίζω ότι θα μπορέσω να την ανταποδώσω στους φίλους του ΟΦΗ, στον αγωνιστικό χώρο».

Για το εάν άφησε κάτι στην… μέση: «Δεν θεωρώ ότι έφυγα με κάποια εκκρεμότητα ούτε προσωπικά ούτε αγωνιστικά από τον ΟΦΗ. Έφυγα γεμάτος από τον ΟΦΗ. Φέτος όμως η ομάδα πρέπει να παλέψει για τις υψηλές θέσεις, να μπει στα πλέι οφ και μία πορεία στο Κύπελλο είναι στόχος».  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook