Νταμπράουσκας στον Athletic: «Η ομάδα μεγαλώνει και έχουμε την απαίτηση να κερδίζουμε»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το σχόλιο του Βάλντας Νταμπράουσκας στον Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ουτρέχτη.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στον Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 μετά την φιλική ήττα του ΟΦΗ από την Ουτρέχτη με 2-0. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι σημαντικό που όλοι οι παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι υγιείς, ενώ μίλησε και για την επιστροφή στο Ηράκλειο.

Όσα είπε ο «Ντάμπρα»:

«Το παιχνίδι που δώσαμε εδώ σήμερα είναι το καλύτερο που παίξαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας. Όταν παίζεις καλά, έχεις την απαίτηση να κερδίσεις. Η ομάδα μεγαλώνει και έχουμε την απαίτηση να κερδίζουμε. Παίζαμε εναντίον ενός αντιπάλου που θέλει να έχει την κατοχή. Το θέμα είναι ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Όταν ο αντίπαλος σκοράρει έτσι, με εκτέλεση φάουλ από μεγάλη απόσταση, απλά του δίνεις συγχαρητήρια, του δίνεις το χέρι. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε ομάδα. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώσαμε το φιλικό μας χωρίς τραυματισμό και αυτό δείχνει ότι έχουμε ανεβάσει την φυσική μας κατάσταση. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας, στην Κρήτη έχοντας μία ξεκάθαρη ιδέα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook