Ενδεκάδα με Γαγιέγος δοκίμασε ο Νταμπράουσκας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως συνέβη παραμονές των δύο πρώτων φιλικών, έτσι και την Παρασκευή ο τεχνικός του ΟΦΗ δοκίμασε δύο σχηματισμούς ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ρίχνει βάρος στον τομέα της τακτικής και τους παίκτες να προπονούνται σε δύο διαφορετικούς σχηματισμούς, είδαμε ξανά τόσο το 3-5-2, όσο και το 4-2-3-1.

Σε διάταξη 3-5-2, οι Λάρσον και Αμπάντα έπαιξαν δεξιά και αριστερά με τους Καρώ, Βούρο, Πασαλίδη να αποτελούν τους τρεις στόπερ. Οι Ντιουσέ, Μεγιάδο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τον Ριέρα να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Ντίκο, Μπιφουμά ν’ αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Στην συνέχεια, η άλλη ομάδα ήταν με διάταξη 4-2-3-1 και η έκπληξη ακούει στο όνομα Φελίπε Γαγιέγος. Γράφαμε και τις προηγούμενες ημέρες πως ο Χιλιανός χαφ έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με τον Βάλντας Νταμπράουσκας ν’ αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για την χρησιμοποίηση του στο φιλικό με την Ουτρέχτη. Ο Νταμπράουσκας χρησιμοποίησε τον Γαγιέγος στον άξονα μαζί με τον Μπάκιτς ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Σημαντηράκης, Τοράρινσον, Γιαννούλης και Λαμπρόπουλος.

Μπροστα από τους Μπάκιτς, Γαγιέγος έχοντας ελεύθερο ρόλο αγωνίστηκε ο Μοσκέρα με την επιθετική τριάδα ν’ αποτελείται από τους Ντουρμισάι, Γρίβα και Λουίζ Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook