Έπεφταν κορμιά μέσα στην βροχή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την απογευματινή προπόνηση να γίνεται υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Νταμπράουσκας έβγαλε το λάδι στους παίκτες του ΟΦΗ που έδειχναν να το ευχαριστιούνται και με το παραπάνω.

Με τον καιρό στην Ολλανδία να έχει γίνει πολύ κακός, όπως το ίδιο προβλέπεται μέχρι και την μέρα αναχώρησης του ΟΦΗ από το Όοστερμπεκ, οι παίκτες του υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας τα έδωσαν όλα στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Λιθουανός τεχνικός χώρισε σε γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του που μέχρι και την τελευταία φάση έπαιζαν σαν τα… σκυλιά για να κερδίσουν ο ένας τον άλλον. Μονομαχίες, τάκλιν, μαρκαρίσματα λες και ήταν επίσημο παιχνίδι, δεν σταμάτησαν να μάχονται για τη νίκη ενώ είδαμε και κάτι σπάνιο: Μαρκάρισμα και τράβηγμα φανέλας του Νέιρα από τον Μιγκέλ Μεγιάδο για ν’ ανακόψει τον συμπατριώτη του που έβγαινε φάτσα με το τέρμα!

Με το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών να είναι εξαιρετικό και τον Βάλντας Νταμπράουσκας ν’ ανεβάζει την ένταση μέχρι το κόκκινο, η προπόνηση έληξε με νικήτρια την ομάδα του Ντιουσέ που πανηγύριζε σαν τρελός την τελική επικράτηση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook