Το “δεν πάω πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΟΦΗ” του Φελίπε Γαγιέγος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Σαρρής στην εκπομπή “Πουλέν” με τον Κώστα Γαρεφαλάκη, από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα ΟΦΗ, ο Χιλιανός μέσος έκλεισε κάθε άλλη πόρτα από τους εκπροσώπους του δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Μανώλης Σαρρής στην εκπομπή “Πουλέν” με τον Κώστα Γαρεφαλάκη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Πουλέν” ο Λουίς Φελίπε Γαγιέγος βρισκόταν στο στόχαστρο του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό και αυτός ήταν ο λόγος που είχαν κλείσει όλες οι μανατζερικές πόρτες από την πλευρά του συλλόγου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για την θέση του κεντρικού μέσου. Παρότι είχαν φτάσει αρκετές προτάσεις ποδοσφαιριστών προς τα γραφεία της ΠΑΕ, στον ΟΦΗ είχαν προετοιμάσει το έδαφος για την επικείμενη επιστροφή του Λουίς Φελίπε Γαγιέγος δουλεύοντας μεθοδικά και αρκετά διακριτικά προκειμένου ο Χιλιανός να έρθει στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του ο Λουίς Φελίπε Γαγιέγος δεν μπήκε ποτέ σε διαπραγματεύσεις, παρότι οι εκπρόσωποι του πήγαν προτάσεις με πολύ καλύτερα χρήματα από ότι του έδινε ο ΟΦΗ, στέλνοντας το μήνυμα του πως “εάν πάω στην Ελλάδα η μοναδική ομάδα που θα παίξω θα είναι ο ΟΦΗ και καμία άλλη” κλείνοντας οποιαδήποτε πόρτα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook