Video | Το δέσιμο του Γαγιέγος με τον ΟΦΗ είχε φανεί από το αντίο του…

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ο Φελίπε Γαγιέγος αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το δέσιμό του με την ομάδα. Ένα χρόνο και λίγους μήνες μετά, το δέσιμό του με την ομάδα αποδεικνύεται, αφού συμφώνησε για την επιστροφή του στο Ηράκλειο!

Το δέσιμο του Φελίπε Γαγιέγος με τον ΟΦΗ είχε φανεί από τον τρόπο που είχε αποχαιρετήσει την ομάδα τον Φεβρουάριο του 2022, λίγο πριν επιστρέψει στην Χιλή για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε.

«Αυτό που θα κρατήσω είναι η αγάπη του κόσμου, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με δέχτηκαν καλά, νιώθω ευγνωμοσύνη για τους φιλάθλους που κάθε φορά στον δρόμο με έκαναν να αισθανθώ πολύ ωραία.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, επιστρέφω στην Χιλή μετά από 10 χρόνια, είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, είναι η οικογένεια μου και φεύγω χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί πέρασα έξι καταπληκτικούς μήνες και για αυτό φεύγω ευχαριστημένος» ήταν τα λόγια του Γαγιέγος, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να έχει επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και με τους… Λατίνους, Τοράλ, Νέιρα και Μεγιάδο.

Πλέον ο Χιλιανός μέσος επιστρέφει στον Όμιλος, έτοιμος να προσφέρει περισσότερα από ποτέ και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Γαγιέγος θα βρίσκεται αύριο (25/07) στο Όστερμπεεκ για να ολοκληρώσει την μεγάλη επιστροφή του και να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook