Χωρίς βιασύνη για την τελευταία μεταγραφή του box to box μέσου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ με υπομονή και δίχως καμία βιασύνη κινείται μεθοδικά για την απόκτηση του κεντρικού μέσου που θ’ αποτελέσει και την τελευταία προσθήκη του φετινού ρόστερ.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός box το box μέσου που θα καλύπτει με την ίδια ευκολία τις θέσεις “6” και “8”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας και δίχως να υπάρχει καμία βιασύνη εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τα βιογραφικά τους και τις δυνατότητες τους.

Ο ΟΦΗ δείχνει να έχει “λοκάρει” συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή δίχως πάντως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό γύρω από το προφίλ του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να παρθεί η τελική απόφαση καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Ολλανδία με πλήρη σύνθεση και ιδίως στον άξονα του ο “Ντάμπρα” έχει ποδοσφαιριστή για κάθε γούστο και κάθε διάταξη οπότε η “ποικιλία” των κεντρικών χαφ που έχει στην διάθεση του, του παρέχει την ευκολία να εφαρμόσει την τακτική που εκείνος επιθυμεί και ταιριάζει στα πλάνα του.

Με τον χρόνο πλέον να κυλάει υπέρ του και να μην έχει κανέναν λόγο να βιαστεί, στον ΟΦΗ στοχεύουν να προχωρήσουν στην τελευταία προσθήκη με ηρεμία και προσοχή και να κλείσει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τον καλύτερο τρόπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook