«Ντάμπρα» σε παίκτες: «Ακόμα και στα φιλικά θέλω να κερδίζουμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στους παίκτες του για την εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με την Χερενφέιν και στάθηκε στα θετικά στοιχεία που κράτησε ο ίδιος.

Αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχει σημασία ότι παίζαμε ένα φιλικό παιχνίδι, όταν πάμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε μια άλλη ομάδα πάντα παίζουμε για το αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια αναφερόμενος στην εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς υπογράμμισε πως «είμαστε χαρούμενοι γιατί ειδαμε πολύ χρήσιμα πράγματα όμως πάντα πρέπει και θα παίζουμε για τη νίκη».

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο υπογράμμισε ότι «στο πρώτο ημίχρονο εμένα μου άρεσαν πολλά πράγματα και είμαι χαρούμενος όπως επίσης ότι θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με τον Μοσκέρα και να ήταν άλλο παιχνίδι στην συνέχεια».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο πρωτο γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ λέγοντας πως «θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει καθώς λίγο νωρίτερα έγινε η ιδια ακριβώς φάση».

Ενώ για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ευχαριστημένος λέγοντας προς τους παίκτες του πως «στο δεύτερο ημίχρονο είναι μια διάταξη στην οποία δεν έχουμε προλάβει να την δουλέψουμε τόσο πολύ όμως είχαμε καλή εικόνα και ευκαιρίες για να σκοράρουμε και θα βελτιωθούμε στην συνέχεια ακόμα περισσότερο»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook