Νταμπράουσκας στον Athletic ΣΠΟΡFM 104,2: «Σκοπός των φιλικών είναι να προσαρμοστούμε στην ένταση των παιχνιδιών»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο τεχνικός του ΟΦΗ παραχώρησε δηλώσεις στον Athletic ΣΠΟΡFM 104,2, τονίζοντας ότι στόχος είναι η ομάδα να δουλέψει στα λάθη της και να βρεθεί στο επίπεδο που θέλει.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 και τον απεσταλμένο του στην Ολλανδία Μανώλη Σαρρή, μετά την φιλική ήττα με 2-0 από τη Χερενφέιν. Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου, αλλά και στα τακτικά κομμάτια που θέλει να «περάσει» στους παίκτες του:

«Σκοπός των φιλικών είναι να προσαρμοστούμε στην ένταση των παιχνιδιών. Γι’ αυτό και είχαμε πολύ μεγάλο ροτέισον σε αυτό το παιχνίδι και χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες. Είμαστε πολύ μακριά από εκεί που θέλουμε να βρεθούμε, ο βασικός μας στόχος ήταν να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται και να τους υπενθυμίσουμε μερικά τακτικά κομμάτια από την περασμένη σεζόν, για να βάλουμε και κάποια νέα φέτος.

Σίγουρα θέλουμε να αποφεύγουμε γεγονότα σαν τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου. Νομίζω πετύχαμε τον σκοπό για τον οποίο είμαστε εδώ. Ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια είναι καλό να κερδίζεις και όχι να χάνεις. Σκοπός να λύσουμε τα λάθη μας και να επιστρέψουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook