Ξεμούδιασμα με ήττα στο πρώτο φιλικό – Αγωνία με Λαμπρόπουλο που έσπασε τα δόντια του

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Χερενφέιν στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ η προσοχή όλων στην ομάδα είναι στον Βασίλη Λαμπρόπουλο που έσπασε τα δόντια του σε σύγκρουση με τον Ντιουσέ.

Την ήττα με 2-0 από την Χερενφέιν γνώρισε ο ΟΦΗ, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία. Το φιλικό επισκίασε ο τραυματισμός του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έσπασε τα δόντια του σε σύγκρουση με τον Ντιουσέ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο πρώτο φιλικό της σεζόν, ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ με 3-5-2, με τον Χριστογεώργο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Λαμπρόπουλο, Γιαννούλη, Μαρινάκη στην τριάδα των αμυντικών. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Τοράρινσον, ενώ δεξί μπακ ξεκίνησε ο Γρίβας, με τον Νταμπράουσκας να τον δοκιμάζει στην θέση.

Στην μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Ντιουσέ – Μπάκιτς, με τον Τοράλ σε ρόλο «δεκαριού» και τους Φελίπε – Μοσκέρα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι, δείχνοντας διάθεση να απειλήσουν, αλλά και πιο έτοιμοι αγωνιστικά από τον ΟΦΗ που έχει ξεκινήσει λίγες ημέρες την προετοιμασία του.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να γίνει απειλητικός κυρίως με αντεπιθέσεις, όμως η Χερενφέιν ήταν εκείνη που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, χάρη στο γκολ του Σαχράουι στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης μετά την ασίστ του Όλσον. Ο παίκτης των Ολλανδών σκόραρε με δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή.

Ο Χριστογεώργος χρειάστηκε να πραγματοποιήσει αρκετές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ενώ επίσης οι Ολλανδοί κέρδισαν αρκετά κόρνερ, έχοντας ως κύριο εκφραστή των ευκαιριών τους το Νάνελι. Στο 34’, ο Βάλντας Νταμπράουσκας πέρασε στο παιχνίδι τους Νέιρα και Ντίκο αντί για τους Τοράλ και Φελίπε, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στάθηκε άτυχος. Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ο αμυντικός του ΟΦΗ συγκρούστηκε με τον Ασάν Ντιουσέ, έσπασε τα δόντια του και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νταμπράουσκας έκανε πολλές αλλαγές, ξεκινώντας την ομάδα με τους εξής: Μανδάς, Καρώ, Βούρος, Αμπάντα, Λάρσον, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Ριέρα, Νέιρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν πολύ διαφορετικό από το πρώτο, με τον ΟΦΗ να αγωνίζεται με πειραματική ενδεκάδα προκειμένου ο «Ντάμπρα» να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Η Χερενφέιν σκόραρε στο 74’ με τον Μποχνίεβιτς να κάνει το 2-0 με δυνατή κεφαλιά, και στη συνέχεια η Ολλανδική ομάδα πραγματοποίησε αρκετές μαζεμένες αλλαγές. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, ο ΟΦΗ είχε το πιο παραγωγικό του διάστημα στο παιχνίδι, με την ομάδα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες τόσο με τον Ντουρμισάι που είχε δοκάρι, όσο και με τον Γκρόνινγκ που είχε μία εξαιρετική διπλή ευκαιρία να σκοράρει μετά από ωραία ενέργεια του Ριέρα.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook