Δανεικός για ένα χρόνο στον Διαγόρα Ρόδου ο Σηφάκης

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Βασίλης Σηφάκης θα παραχωρηθεί από τον ΟΦΗ στον Διαγόρα Ρόδου με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Όπως γνωστοποίησε ο ΟΦΗ, με την επιστροφή του από την Ολλανδία, ο Βασίλης Σηφάκης θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Διαγόρα Ρόδου που αγωνίζεται στην Super League 2. Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται προκειμένου ο νεαρός τερματοφύλακας να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στο Ηράκλειο πιο έτοιμος.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

“Διαγόρας κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων, με μια ακόμα μεταγραφή απο το πάνω ράφι.

Ενας απο τούς πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες του “μεγάλου”ελληνικού πρωταθλήματος, θα φοράει την επόμενη χρονιά τη φανέλλα του γηραιού. Ο λόγος για τον 21χρονο ( γεννηθείς 27 Οκτωβρίου 2001) Βασίλη Σηφάκη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία απο τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και την περίοδο 2018-2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ της Κρήτης. Ο Σηφάκης ειναι αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία του ΟΦΗ και θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας, αρχές Αυγούστου στην Πτολεμαίδα. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια και του ευχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook