Σπουδαία κίνηση από την Θύρα 4: Αγόρασε απινιδωτή για εντός και εκτός έδρας παιχνίδια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια κίνηση που είναι μόνο άξια επαίνων προχώρησαν η Κεντρική Λέσχη της Θύρας 4 και της Θύρας 4 Αρχανών που ανακοίνωσαν μέσω της viber community ότι προχώρησαν στην αγορά ενός απινιδωτή.

Βλέποντας τον τελευταίο καιρό να είναι όχι απλά σημαντική αλλά επιβεβλημένη η παρουσία απινιδωτή σε κεντρικά σημεία, οι δύο Λέσχες έκαναν γνωστό πως στα γραφεία που βρίσκονται κάτω από την Θύρα 4 θα υπάρχει πλέον απινιδωτής που έχει τοποθετηθεί μόνιμα προκειμένου να χρειαστεί σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η χρήση του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοίνωση

🗣️Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σαν Λέσχες ΘΥΡΑ 4 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ & ΘΥΡΑ 4 ΑΡΧΑΝΩΝ την αγορά ενός απινιδωτή ο οποίος θα βρίσκετε πλέον σε κάθε εντός και εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στην ΘΥΡΑ 4 και όπου άλλου ταξιδέψουμε.Η αγορά του απινιδωτή έγινε αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας αναδεικνύοντας ποσό σημαντική είναι η συμμετοχή όλων σας στο οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ.

Ο σκοπός της επένδυσης μας αυτής έγινε αποκλειστικά και μόνο για την ώρα που θα χρειαστεί η πολύτιμη χρήση του αν και ευχή μας είναι να μην χρησιμοποιηθεί πότε.

Είμαστε διαφορετικοί και γουστάρουμε γι αυτό⚫️⚪️

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook