Το τούρμπο Μπάκιτς και οι μεγάλες προσδοκίες από τον Μαυροβούνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Mαυροβούνιος χαφ έχει ξεκινήσει με φόρα στην προετοιμασία και στον ΟΦΗ δεν το κρύβουν πως περιμένουν να δουν πολλά περισσότερα από εκείνον.

Ο Μάρκο Μπάκιτς αποτέλεσε μια από τις μεταγραφές του περασμένου Ιανουαρίου και αναμφίβολα ήρθε και έδωσε την δική του χροιά στον ΟΦΗ. Με δύο καταπληκτικά γκολ που πέτυχε, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, τρομερή συνολικά παρουσία ο έμπειρος μέσος ήρθε στο Ηράκλειο και βρίσκει την ποδοσφαιρική του αναγέννηση. Όχι άδικα αφού ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, έδειξε πως στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ είναι σαν να βρήκε ξανά τον χαμένο του εαυτό που τον είχε χαρακτηρίσει ως wonderkid από τα χρόνια της εφηβείας του.

Πράγματι ο Μπάκιτς δείχνει ότι όχι μόνο βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, όσο υπερβολικό και αν μπορεί να θεωρηθεί κάτι τέτοιο από τα πρώτα 24ωρα της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία.

Ωστόσο είναι γεγονός ότι ο Μαυροβούνιος κεντρικός χαφ δείχνει έναν απαράμιλλο ζήλο καθημερινά, δεν διστάζει να παίζει ακόμα και αμυντικός μαρκάροντας σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Και στον ΟΦΗ περιμένουν (και όχι άδικα) αρκετά από τον 30χρονο ποδοσφαιριστή που μπορεί ν’ αποτελέσει τον X Factor στα χέρια του Βάλντας Νταμπράουσκας στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook