Τα τετ α τετ του Νταμπράουσκας με κάθε παίκτη ξεχωριστά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι σχέσεις που έχει χτίσει ο Λιθουανός τεχνικός με τους παίκτες του και το εξαιρετικό κλίμα στο Όοστερμπεκ.

Από την πρώτη μέρα που ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε έρθει στον ΟΦΗ τον προηγούμενο Οκτώβρη είχε θέσει στόχο εξαρχής να δημιουργηθεί ένα άριστο κλίμα εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι προφανές, κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, πως ο Λιθουανός το πέτυχε και με το παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο πως ένα από τα μυστικά της καλής εικόνας, επί “Ντάμπρα”, που παρουσίασε ο ΟΦΗ ήταν οι εξαιρετικές σχέσεις που χτίστηκαν στ’ αποδυτήρια της ομάδας.

Μια λεπτομέρεια από την πρωινή προπόνηση της Κυριακής που ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αποτυπωθεί πλήρως το κλίμα που υπάρχει στ’ αποδυτήρια του ΟΦΗ είναι τα τετ, δίχως κανένα ίχνος υπερβολης, του “Ντάμπρα” με όλους τους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της προπόνησης. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ του Νταμπράουσκας και των ποδοσφαιριστών, με κάθε έναν ξεχωριστά κάτι που αναδεικνύει το πολύ καλό κλίμα που είναι εντός των αποδυτηρίων του ΟΦΗ.

Και μια σημαντική παράμετρος που αξίζει να την αναφέρουμε. Ότι αυτήν την πρακτική του, ο Βάλντας Νταμπράουσκας την έκανε με όλους τους ποδοσφαιριστές, από τον πιο μεγάλο, μέχρι και τον πιο μικρό (ηλιακά). Από εκείνους που θεωρητικά είναι τα βαριά χαρτιά του ΟΦΗ μέχρι και τους πιο μικρούς δείχνοντας τους με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ υπολογίζει τους πάντες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook