Η πρώτη φορά του Νταμπράουσκας στην Ολλανδία και ο Λεονίντ Σλούτσκι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρώτη παρουσία του Βάλντας Νταμπράουσκας ως προπονητής στην Ολλανδία και η σχέση του με το Άρνεμ και τον διάσημο Ρώσο προπονητή.

Η παρουσία του Λιθουανού τεχνικού στον πάγκο του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία είναι και πρωτόγνωρη για εκείνον καθώς για πρώτη φορά έρχεται στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης για προετοιμασία. Ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια είχε βρεθεί σε χώρες όπως η Αυστρία και η Τουρκία για προετοιμασία με τις πρώην ομάδες του ενώ μετά το τέλος της προπόνησης έλεγε πως είναι η πρώτη του φορά ωστόσο στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά στην περιοχή και συγκεκριμένα πολύ κοντά στο Όοστερμπεκ και το Άρνεμ.

Ο λόγος; Ο Βάλντας Νταμπράουσκας γνωρίζεται με τον διάσημο Ρώσο τεχνικό που στο παρελθόν είχε βρεθεί στον πάγκο της Φίτεσε Λεονίντ Σλούτσκι, γνωστός για τον ίδιορρυθμό χαρακτήρα του αλλά και για την παρουσία του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για αυτό ο “Ντάμπρα” βρέθηκε στο Άρνεμ όπου παρακολούθησε από κοντά προπονήσεις της Φίτεσε υπό τις οδηγίες του Ρώσου προπονητή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook