Το τελευταίο… χειροκρότημα του κόσμου στον Γεωργίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι το τελευταίο για τον CAPTAIN του ΟΦΗ που έδωσε μαθήματα ζωής με την ψυχή του και την καρδιά που έδειξε στο Ηράκλειο 1,5 χρόνο.

Σύμφωνα με όλα τα τελευταία δεδομένα, ο Γιώργος Γεωργίου θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για τελευταία φορά την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μιας και θα εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στα εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννενα.

Και όλα δείχνουν ότι ο «βράχος» της άμυνας του ΟΦΗ δεν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Ηρακλείου και την επόμενη χρονιά, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα που επικρατούν στον ΟΦΗ και με την αβεβαιότητα να έχει γίνει μόνιμος κάτοικος στο «Βαρδινογιάννειο». Μάλιστα και ο ίδιος ο Γεωργίου αυτό έχει εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του αλλά και στην οικογένεια του. «Αυτή η ομάδα με έκανε να γίνω οπαδός της και να μην μπορώ να κοιμηθώ που παίρνω αυτήν την απόφαση. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα» λέει και ξαναλέει ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ που μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη αποτέλεσαν ένα από τα κορυφαία αμυντικά δίδυμα της Σούπερ Λιγκ.

Ο «βράχος» της άμυνας του ΟΦΗ ακολούθησε τον… δρόμο και των υπολοίπων που αγωνίστηκαν στην ομάδα και μέσω του κόσμου έγιναν… ΟΠΑΔΟΙ της! Ποιος ξεχνάει άλλωστε το περιστατικό του περασμένου Δεκέμβρη όταν από το νοσοκομείο και το κρεβάτι του πόνου βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αν και είχε προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε μέχρι τις 4.00 το μεσημέρι! Ο Γεωργίου δέθηκε με τον ΟΦΗ και έγινε ένα με τον κόσμο του που τον είδε να τα βάζει με… όλο τον Λεβαδειακό στα πλέι – οφ της Νέας Σμύρνης.

Οι σκέψεις του Γεωργίου είναι πανομοιότυπες με αυτές και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών. Κανένας δεν πρόκειται να μείνει – ακόμα και αν η ομάδα πάρει την αδειοδότηση – σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στον ΟΦΗ. Άλλωστε, η φετινή χρονιά των πολλών προβλημάτων αποτέλεσε και πολύ ψυχοφθόρα για όλους τους ποδοσφαιριστές που εν μέσω αυτών των «θυελλών» κατάφεραν να την διατηρήσουν μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Γεωργίου ο «βράχος» του ΟΦΗ!
Η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού την Κυριακή τον Γενάρη του 2010 αποτέλεσε μια έκπληξη πρώτου μεγέθους μιας και από την πρωταθλήτρια Κύπρου Ανόρθωση ήρθε στον… ταπεινό ΟΦΗ της Football League που αναζητούσε την αίγλη του. Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου – οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Κέρκυρα – και έπειτα από το απαραίτητο… «ψηστήρι» δέχτηκε να έρθει στην Κρήτη. Άλλωστε, ο Γεωργίου θα φορούσε την φανέλα ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους, οπότε δεν το σκέφτηκε και πολύ.

Ο Γεωργίου πήρε φανέλα βασικού από την πρώτη στιγμή και μαζί με τον Φραντς Μπερτίν αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα της περσινής περιόδου. Με την δική του συμβολή, ο ΟΦΗ δέχτηκε μόλις 5 γκολ σε 13 παιχνίδια και βέβαια αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ. Συνολικά ο Γεωργίου αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια (!!) σε 1, 5 χρόνο εκ των οποίων στα 44 για 90 λεπτά δημιουρώντας το δικό του ρεκόρ με την φανέλα του ΟΦΗ!

Και ασφαλώς, την Κυριακή ο κόσμος του ΟΦΗ – που είναι ο καλύτερος κριτής – θα ανταποδώσει την προσφορά και όσα έδωσε ο Γιώργος Γεωργίου στον 1, 5 χρόνο της παρουσίας του στην ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook