Το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του Βάλντας Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φουλάρει για την τελευταία προσθήκη, στον χώρο του κέντρου και οι μεταγραφικοί στόχοι βρίσκονται ήδη στο σκανάρισμα από τον τεχνικό του ΟΦΗ.

Μετά την μεταγραφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου και μιλώντας πάντα με τα τωρινά δεδομένα, ο ΟΦΗ στοχεύει σε ακόμα έναν παίκτη για να κλείσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Όπως έχει τονιστεί εδώ και αρκετό καιρό, σκοπός του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα καλύπτει τις θέσεις “6-8” με περισσότερα ανασταλτικά καθήκοντα αλλά που θα έχει την δυνατότητα να είναι καλός χειριστής της μπάλας.

Ουσιαστικά ο ΟΦΗ ψάχνει έναν παίκτη που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Λουίς Περέα και θα είναι καλύτερος από τον Ισπανό κεντρικό χαφ και ήδη όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες έχει δημιουργηθεί μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που ταιριάζουν στο προφίλ των παικτών που θέλει ο Βάλντας Νταμπράουσκας να βάλει μέσα στην ομάδα.

Προσώρας δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άμεσα και εννοούμε μέσα στα επόμενα 24ωρα οπότε οι οποίες εξελίξεις υπάρξουν, πρόκειται να σημειωθούν επί Ολλανδικού εδάφους μιας και ο ΟΦΗ αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το Όοστερμπεκ. Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή και πριν έρθει μάλιστα ο Αύγουστος ώστε ο Βάλντας Νταμπράουσκας να εντάξει στην ομάδα το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Οι στόχοι έχουν “κλειδώσει” δίχως να έχει διαρρεύσει κανενός το όνομα και τις υποθέσεις χειρίζονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Προφανώς, μιας και δεν υπάρχουν επιλογές στα δεδομένα που θέλει ο ΟΦΗ, όλες οι επιλογές είναι από το εξωτερικό και καμία από την Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook