Οι 32 σίγουροι για την Ολλανδία και το “ξεφόρτωμα” μετά την επιστροφή στην Κρήτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα 24ωρα πριν την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία και το Όοστερμπεκ, το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε τρεις ημέρες από σήμερα, ο ΟΦΗ θα μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει για την Ολλανδία όπου θα παραμείνει στο Όοστερμπεκ για 15 ημέρες. Σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι όπου αναχώρησαν από το Ηράκλειο 25 ποδοσφαιριστές, ο φετινός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος και ανέρχεται στους 32.

32 είναι ο σίγουρος αριθμός των ποδοσφαιριστών που πρόκειται να ταξιδέψει για την Ολλανδία, εκτός και αν προκύψει ανατροπή με κάποιους εξ’ αυτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας όπως είναι ο Σάμιουελ Γιοχού.

Στον παραπάνω αριθμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι έξι ποδοσφαιριστές της Κ19 που συμμετέχουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ και για τους οποίους θ’ αποφασίσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας ποιους θα συμπεριλάβει στο δεύτερο.

Θεωρείται δεδομένο πως με την επιστροφή στο Ηράκλειο ο αριθμός “32” θα μειωθεί αισθητά με τον Λιθουανό να έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλεύει με ένα γκρουπ 25 – 26 παικτών στις προπονήσεις.

Άλλωστε μεταξύ των 32 βρίσκεται ο Γιοχού, που μένει μέχρι να φύγει, ο φετινός μεγάλος άτυχος του ΟΦΗ Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο Φαλατάχ, οι Γρίβας, Ντουρμισάι με τον πρώτο να χάνει την προηγούμενη χρονιά και τον δεύτερο να επιστρέφει από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Όσον αφορά τους Ντουρμισάι και Γρίβα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα είναι εκείνος που θα κρίνει το μέλλον τους μετά την επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη ενώ στην Ολλανδία θα βρεθεί και ο υπό δοκιμήν Ινδός Μοχανάν που επίσης θ’ αποφασίσει ο τεχνικός του ΟΦΗ αν θα απορριφθεί ή θα πείσει για την αξία του.

Η πραγματικότητα είναι πως μετά την λύση των υποθέσεων Στίβενς, Τζου, Καμάου, με τον ΟΦΗ να δουλεύει παράλληλα με τις μεταγραφές και το κομμάτι των αποχωρήσεων, η πολλή δουλειά έχει γίνει ήδη πριν ξεκινήσει η χρονιά και με βάση τα παραπάνω δεδομένα θεωρείται σίγουρο πως από τον Αύγουστο θα έρθει το ρόστερ στον αριθμό που επιθυμεί ο Νταμπράουσκας.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ θα κάνει ακόμα μια προσθήκη – αυτή του κεντρικού μέσου – και μένει να φανεί αν η τελευταία μεταγραφή θα γίνει στην Ολλανδία.

Αναλυτικά οι 32 παίκτες που πρόκειται να ταξιδέψουν για την Ολλανδία

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1.Μανδάς
2.Χριστογεώργος
3.Σωτηρίου
4.Σηφάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

5.Μαρινάκης
6.Λάρσον
7.Αμπάντα
8.Τοράρινσον
9.Γιαννούλης
10.Πασαλίδης
11.Βούρος
12.Καρώ
13.Γιοχού
14. Λαμπρόπουλος

ΜΕΣΟΙ

15.Μεγιάδο
16.Κουτεντάκης
17.Ντιουσέ
18.Νέιρα
19.Ριέρα
20. Τοράλ
21. Αποστολάκης
22. Μπάκιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

23. Μπιφουμά
24.Μοσκέρα
25.Γρίβας
26.Θεοδοσουλάκης
27.Φελίπε
28.Γκρόνιγκ
29.Ντίκο
30.Ντουρμισάι
31.Φαλατάχ

32.Mohanan

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook