«Καυτό» καλοκαίρι στον ΟΦΗ με ανανεώσεις και συμβόλαια που λήγουν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την δήλωση του Ταυλαρίδη που άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον ΟΦΗ, το Gentikoule παρουσιάζει πως διαμορφώνεται η κατάσταση μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ποια συμβόλαια λήγουν και ποιοι θεωρούνται «σίγουροι».

Το συμβόλαιο του «Ταύλα» είναι ένα από τα 13 που λήγουν στις 30 Ιουνίου και ασφαλώς ο ΟΦΗ χρειάζεται να τρέξει αρκετά ώστε από τις αρχές με μέσα Μαΐου να κλείνει, εφόσον έχει την δυνατότητα, όλες τις εσωτερικές υποθέσεις με τον προαναφερόμενο να είναι μια από αυτές.

Ασφαλώς και δεν είναι δεδομένο ότι επιθυμία της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι να παραμείνουν στον ΟΦΗ και οι 13 ποδοσφαιριστές ωστόσο κάποιοι εξ’ αυτών είναι υπερ – απαραίτητοι για την επόμενη σαιζόν ενώ είναι ανοικτό το τι θα γίνει και με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Στις 30 Ιουνίου λοιπόν μένουν ελεύθεροι οι παρακάτω 13 ποδοσφαιριστές: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Ουκάρ, Μονιάκης, Γεωργίου, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής και Μάντζιος.

Κατά συνέπεια, στον ΟΦΗ μένουν 12 ποδοσφαιριστές όμως γίνεται κατανοητό ότι η ομάδα για να μπορέσει να συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστική χρειάζεται να προχωρήσει σωστές κινήσεις (ανανεώσεις, μεταγραφές).

Οι 10 ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ είναι οι Ξενοδόχοφ, Σαχσανίδης, Ζαχαράκης, Βάντο, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Ζορμπάς, Νύκταρης, Τζόρντι Λόπεζ, Καμπάνταης, Χαριτωνίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook