Θύρα 4: Το δικό της ευχαριστώ για τον χορό των Αρχανών και ραντεβού στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Θύρα 4 με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσους ήταν παρόντες στις Αρχάνες και παράλληλα στέλνει ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο χορός που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία των Αρχανών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Θύρα 4 με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση της αλλά και όσους ήταν παρόντες.

Παράλληλα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, δόθηκε ραντεβού στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά από μια άκρως πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου στην πλατεία των Αρχάνων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την άκρως ΟΦΗΤΖΗΔΙΚΗ βραδιά:

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και την ΠΑΕ ΟΦΗ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον Περιφεριάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, όπως και τον πρώην προπονητή μας Νίκο Νιόμπλια που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Τον διευθυντή μάρκετινγκ των S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Μιχάλη Τσαγκαράκη που παρέλαβε για λογαριασμό του κυρίου Μηνα Χαλκιαδάκη την τιμητική πλακέτα.

Τα αδέρφια μας από την Λέσχη ΚΡΗΤΕΣ 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Και τέλος ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλο τον ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ λαό που μας στήριξε με την παρουσία του.

Η μεγαλυτερη οπαδική βάση την ομάδας μας ΘΥΡΑ 4 1986 έχει ανοίξει την αγκαλιά της και σας έχει βάλει όλους μέσα.Συνεχίζουμε συσπειρωμένοι,γιγαντωνόμαστε καθημερινά,τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Ραντεβού τον Αύγουστο στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook