Τιμή και σεβασμός στο παρελθόν – Απόλυτα πετυχημένη η εκδήλωση της Θύρας 4 στις Αρχάνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πλατεία των Αρχανών γέμισε ασφυκτικά με κόσμο, περισσότεροι από 400 φίλαθλοι του ΟΦΗ διασκέδασαν το βράδυ της Κυριακής ενώ τιμήθηκαν εμβληματικά πρόσωπα της ιστορίας του συλλόγου.

Σε μια άκρως Ομιλίτικη βραδιά που διοργάνωσαν η Θύρα 4 και η Θύρα 4 Αρχανών στην πλατεία του χωριού, ο κόσμος διασκέδασε με τα τραγούδια του Γιώργου Γλυκοκόκαλου και παράλληλα τιμήθηκαν παλαίμαχοι άσοι που τίμησαν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Περισσότεροι από 400 φίλοι του ΟΦΗ γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία των Αρχανών, έδωσαν κλίμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την συσπείρωση και την ενότητα να έχουν… χτυπήσει κόκκινο. Παρόντες και ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που τους υποδέχτηκε ο κόσμος με χαμόγελο και αρκετές φωτογραφίες καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσωπήθηκε από τους Χουάν Νέιρα, Μιγκέλ Μεγιάδο, Βασίλη Σηφάκη, Χρήστο Μανδά και Πραξιτέλη Βούρο.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι Παύλος Αδάμος, Κώστας Κιάσσος, Γιώργος Κουτσουπιάς, Κώστας Σταυρακάκης.

Ακόμα η Λέσχη τίμησε τον Μηνά Χαλκιαδάκη για την πολυετή προσφορά του στην οικογένεια του ΟΦΗ με την αναμνηστική πλακέτα να την παραλαμβάνει ο Διευθυντής Marketing των S/M Μιχάλης Τσαγκαράκης καθώς και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Επίσης βραβεύτηκαν ο Μανώλης Τζιρίτας που ωστόσο λόγω μιας σημαντικής οικογενειακής υποχρέωσης απουσίαζε καθώς και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο επί σειρά ετών αρχηγός και πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, που είχε θερμό χαιρετισμό με τους παίκτες της Κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook