Μια ανάσα ο ΟΦΗ από την σπουδαία μεταγραφή του Λαμπρόπουλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κάνει την μεταγραφή που τον αλλάζει επίπεδο και να φέρει στο Ηράκλειο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ήδη το κλίμα είχε αλλάξει την τελευταία εβδομάδα και φαίνεται πως ο ΟΦΗ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική του γραμμή φέρνοντας στο Ηράκλειο για να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» το Βασίλη Λαμπρόπουλο!

Το Gentikoule είχε επισημάνει πως στόχος του ΟΦΗ ήταν να κλείσει το μέτωπο του στόπερ πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία κι τελικά το πέτυχε καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την συμφωνία με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο!

Κι πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία της ομάδας, εφόσον ολοκληρωθεί, καθώς μιλαμε για ένα ποδοσφαιριστή που είχε αρχηγική παρουσία στην Μπόχουμ την προηγούμενη σεζόν ενώ μέτρησε 15 συμμετοχές σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να βάζει σε φάση υλοποίησης μια άμυνα πολύ ψηλού επιπεδου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook