Τοράλ: “Γυρίζω σπίτι μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πατρίδα” στην πρώτη επικοινωνία του Ισπανού με τους ανθρώπους του ΟΦΗ μετά την ακύρωση της μεταγραφής του σε ομάδα του Κατάρ.

Ο Τζον Τοράλ μετά από δύο χρόνια στο Ηράκλειο νιώθει την Κρήτη και την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του και δεν είναι τυχαίο πως ήδη έχει προχωρήσει και στην αγορά σπιτιού στην πόλη δείχνοντας τις προσθέσεις του για το μέλλον.

Ο 29χρονος κεντρικός χαφ μόλις οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του στον ΟΦΗ, στην πρώτη επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά “γυρίζω σπίτι μου” – όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Πατρίδα”.

 

«Γυρίζω σπίτι μου». Αυτά τα λόγια είπε ο Γιόν Τοράλ στους ανθρώπους του ΟΦΗ όταν τους ενημέρωσε για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στο Κατάρ.

 

Σε ότι αφορά τον Τοράλ παρότι έχασε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με σχεδόν τις τετραπλάσιες αποδοχές από αυτές που έχει στον ΟΦΗ, και θα περίμενε κανείς να είναι απογοητευμένος εντούτοις τα πράγματα δεν είναι έτσι και χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που είπε στους ανθρώπους της ομάδας όταν μίλησε μαζί τους για να τους ενημερώσει για την αρνητική εξέλιξης της υπόθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook