Και τον γιατρό του Σηφάκη επισκέφτηκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και τον γιατρό που εγχείρησε τον Μιχάλη Σηφάκη, επισκέφτηκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης προκειμένου να πάρει ακόμα μια άποψη για τις ενοχλήσεις που αισθανόταν.

Ο «Λεώ» ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκε αρκετά λόγω των περσινών πλέι – οφ αφού η κούραση και η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είχε ως αποτέλεσμα να λήξει πρόωρα το πρωτάθλημα για εκείνον.

Άλλωστε, με τον ΟΦΗ να έχει μείνει εκτός στόχων δεν υπάρχει και λόγος για να πιεστεί ο ίδιος καθώς τα τρία τελευταία παιχνίδια είναι βαθμολογικά αδιάφορα. Ο Λεωνίδας Καμπάνταης βρέθηκε στο Βέλγιο τις τελευταίες ημέρες – όπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule – και πέραν του γιατρού του ΟΦΗ και εκείνου που τον παρακολουθούσε όταν αγωνιζόταν στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, ο Καμπάνταης επισκέφτηκε και τον γιατρό που εγχείρησε τον Μιχάλη Σηφάκη και ο οποίος βρίσκεται στην Αμβέρσα.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση αλλά ακολουθώντας συντηρητική αγωγή θα έχει την δυνατότητα να ξεκουραστεί και παράλληλα να είναι πανέτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook