Στόχος να κλείσει ο στόπερ πριν την αναχώρηση για το Όοστερμπεκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ απομένουν 11 ημέρες μέχρι και την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία, στο club φουλάρουν τις μηχανές για την ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής.

Με τον ΟΦΗ να έχει κάνει τέσσερις προσθήκες μέχρι στιγμής και σε συνδυασμό με το κομμάτι των αποχωρήσεων, να δείχνει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει με φουλ τις μηχανές, είναι πασιφανές πως προχωρούν ακόμα περισσότερο τον σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας. Έτσι και αλλιώς είναι γνωστό πως ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και στόχος είναι να κλείσει και αυτό το μέτωπο, τουλάχιστον μέχρι την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία και το Όοστερμπεκ στις 15 Ιουλίου. Ήδη στην ομάδα έχουν κάνει μια σχετική προεργασία στην υπόθεση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού έχοντας θέσει προτεραιότητες σχετικά με τους παίκτες που θέλουν να εντάξουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το ποιος είναι ο επικρατέστερος και το φαβορί για ν’ αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ, αυτήν την ώρα είναι ρισκαδόρικο να γίνουν προβλέψεις. Το σίγουρο είναι πως στον ΟΦΗ έχουν καταστρώσει δύο και τρία διαφορετικά πλάνα προσεγγίζοντας παράλληλα διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα προκειμένου να μην χρονοτριβήσει η υπόθεση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού. Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει αποφασίσει να πορευτεί ο ΟΦΗ την επόμενη σεζόν με σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, στην ΠΑΕ έχουν θέσει ως προτεραιότητα ν’ αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός προκειμένου ο Λιθουανός τεχνικός να έχει στην διάθεση του όλα τα κομμάτια του παζλ για την αμυντική λειτουργία της ομάδας στην 15νθημερη παρουσία της στο Όοστερμπεκ καθώς η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ που απέμεινε για να ολοκληρωθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook