Στο Βέλγιο βρέθηκε ο Καμπάνταης / Δύσκολα θα προλάβει άλλο παιχνίδι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ δύσκολα θα προλάβει άλλο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος ο Λεωνίδας Καμπάνταης που λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο πήγε στο Βέλγιο προκειμένου να εξεταστεί. Ευτυχώς δεν τίθεται θέμα επέμβασης και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Ο 29χρονος επιθετικός του ΟΦΗ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και έπειτα από συννενόηση με τον Γιώργο Στεφανουδάκη, – σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule – μετέβη στο Βέλγιο προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό που τον είχε εγχειρήσει όταν αγωνιζόταν στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο “Λεώ” άκουσε την γνώμη των γιατρών και αποφασίστηκε, πάντα σε συννενόηση με το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ, να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει άλλο παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μιας και δεν συντρέχει λόγος να ζορίσει τον οργανισμό του καθώς η ομάδα βρίσκεται εκτός στόχων.

Όπως προέκυψε, οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Καμπάνταης προήλθαν από το γεγονός ότι ο οργανισμός του καταπονήθηκε ιδιαίτερα από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και από το γεγονός ότι επιβαρύνθηκε αρκετά το προηγούμενο καλοκαίρι με την ελλιπή προετοιμασία και την διεξαγωγή των πλέι – οφ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook