Και αν σου κάτσει;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 20χρονος μέσος από την Ινδία Βίμπιν Μοχανάν θα βρίσκεται με τον ΟΦΗ μέχρι και τις 30 Ιουλίου με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση.

Στην συνολική παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου τίποτα δεν αποκλείεται και όλα επιτρέπονται. Ποιος περίμενε άλλωστε πριν μερικά χρόνια ότι ο ΟΦΗ του 2023 θα έχει στο ρόστερ του έναν επιθετικό από την Σαουδική Αραβία και έναν μέσο από την Ινδία;

Το ποδόσφαιρο αλλάζει και εξελίσσεται, πλέον ομάδες από χώρες που δεν είναι προηγμένες ποδοσφαιρικά αναζητούν συνεργασίες με ευρωπαϊκούς συλλόγους και υπό αυτήν την έννοια είναι ξεκάθαρο πως ο ΟΦΗ έχει διευρύνει τους ορίζοντες του. Από την συνεργασία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας και την παρουσία του Φαλατάχ που έλαμψε πέρυσι με την Κ19 μέχρι τον 20χρονο μέσο από την Ινδία Βίμπιν Μοχανάν.

Για να ξεκαθαρίσουμε όμως το καθεστώς της παρουσίας του νεαρού Ινδού ποδοσφαιριστή. Ο Μοχανάν δεν βρίσκεται στο Ηράκλειο απλά για να πάρει εμπειρίες από την 20ημερη παρουσία του στον ΟΦΗ, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής πρόκειται να συμμετάσχει σε ολόκλήρη την προετοιμασία της ομάδας και εφόσον πείσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας για την αξία του τότε ο Λιθουανός τεχνικός θ’ ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο νεαρός Ινδός που μάλιστα ήταν συμπαίκτης με τον Απόστολο Γιάννου αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντάκο θα προσπαθήσει να πείσει τον Νταμπράουσκας μέσα στο επόμενο 15νθημερο για το αν αξίζει να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τον ΟΦΗ με τα κέρδη του συλλόγου να είναι έτσι και αλλιώς δεδομένα, είτε μείνει είτε όχι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook