Η αγάπη του Λουίζ Φελίπε για τον ΟΦΗ: “Πάντα ένιωθα σαν το σπίτι μου, σαν να μην είχα φύγει ποτέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πανέτοιμος για μια τρομερή χρονιά με πολλά γκολ δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Λουίζ Φελίπε μίλησε στην ιστοσελίδα terra.com.br και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη, το πρόβλημα τραυματισμού αλλά και το δέσιμο του με τον σύλλογο και τον κόσμο. Το “τανκ” του ΟΦΗ εμφανίστηκε σίγουρος και πανέτοιμος για τον εαυτό του και την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου υποσχόμενος καλές εμφανίσεις και πολλά γκολ.

Αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ πως “στον ΟΦΗ πάντα ένιωθα σαν το σπίτι μου γιατί από την αρχή με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Όταν επέστρεψα, φάνηκε σαν να μην είχα φύγει ποτέ, είχα τέτοια αγάπη από τον κόσμο. Θέλω να βοηθήσω να πάει καλά η ομάδα στο πρωτάθλημα και να πετύχω πολλά γκολ. Και κυρίως να με αφήσουν ήσυχο οι τραυματισμοί μου (γέλια)”.

Όσον αφορά την προηγούμενη σεζόν τόνισε πως “οι πρώτοι μήνες του 2023 ήταν λίγο δύσκολοι για μένα γιατί ήρθα δίχως να έχω κάνει προετοιμασία, δεν ήμουν έτοιμος. Σκόραρα στα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά μετά είχα έναν τραυματισμό στον μηρό και έμεινα εκτός για δύο μήνες. Επέστρεψα όταν μπήκε το πρωτάθλημα στην τελική ευθεία ενώ απέμεναν τρία παιχνίδια. Για την φετινή σεζόν θέλω να ξεκινήσω πολύ καλύτερα γιατί προέρχομαι από μια πολύ καλή προετοιμασία την περίοδο των διακοπών και είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook