Φεύγει για το Κατάρ ο Τζον Τοράλ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ομάδα του Κατάρ είναι αυτή που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ για την αγορά του Ισπανού μέσου.

Όπως διαβάσατε χθες ομάδα του εξωτερικού κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Ισπανού μέσου που έπειτα από δύο χρόνια στο Ηράκλειο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για αναχώρηση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, πρόκειται για ομάδα του Κατάρ που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Τζον Τοράλ και η αλήθεια είναι πως η τωρινή εξέλιξη δεν αποτελεί και έκπληξη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, από την πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή, που παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχε η ενημέρωση πως ενδέχεται να έρθει σύντομα πρόταση για την αγορά του Τζον Τοράλ.

Ο 30χρονος χαφ που μπορεί, λόγω προβλημάτων τραυματισμών, να μην έκανε την καριέρα που ενδεχομένως περίμεναν όλοι όταν έφευγε από την Βαρκελώνη για την Αγγλία σε ηλικία 16 χρονών ωστόσο ακόμα και τώρα παραμένει ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό μέγεθος. Η καλή χρονιά που έκανε με τον ΟΦΗ, παρότι έχασε αρκετά παιχνίδια, και το γεγονός ότι πέτυχε 8 γκολ κράτησαν ψηλά τις ποδοσφαιρικές του μετοχές με αποτέλεσμα να έρθει η πρόταση από ομάδα του Κατάρ και ο ίδιος να ετοιμάζει, οικογενειακώς, βαλίτσες από το Ηράκλειο και την Κρήτη!

Το εντυπωσιακό σε ότι έχει να κάνει με το επόμενο συμβόλαιο του Τζον Τοράλ είναι πως οι αμοιβές του όχι απλά θ’ αυξηθούν αλλά θα τετραπλασιαστούν! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, το συμβόλαιο του Ισπανού πρόκειται να φτάσει ετησίως, τις 400.000 ευρώ και εύκολα μπορεί ν’ αναλογιστεί κάποιος την τεράστια αύξηση που θα έχει όταν στον ΟΦΗ είχε έρθει με 120.000 ευρώ σε ένα από τα μεγάλα deal του Γιώργου Σαμαρά.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, θα μπει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό, δεδομένων και των συνθηκών καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βαδίζει στα 30 του χρόνια ενώ σε έξι μήνες από τώρα θα μπορούσε να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook