Πάει στο Euro ο Γιάννης Αποστολάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κεντρικός μέσος του ΟΦΗ βρίσκεται στην αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Τάσο Θέο και ο Γιάννης Αποστολάκης ταξιδεύει για την Μάλτα.

O Γιάννης Αποστολάκης αποδεικνύει γιατί πρόκειται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Νέων να τον συμπεριλαμβάνει στην τελική 20αδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλτας που θα διεξαχθεί από 3 έως 16 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τεράστια τιμή για τον ΟΦΗ αποτελεί η παρουσία του Γιάννη Αποστολάκη στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κάτω των 19 ετών, η οποία είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2023, που θα διεξαχθεί στη Μάλτα (3/7 – 16/7).

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί ελληνικού εδάφους, στην οποία συμμετείχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο 19χρονος μέσος της ομάδας μας, είδε πλέον το όνομά του και στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αναστάσιου Θέου κι έτσι η Κρήτη και ο ΟΦΗ θα έχουν τον δικό του εκπρόσωπο στο Euro 2023!

Στη Α’ φάση των ομίλων της διοργάνωσης, η Ελλάδα μπαίνει στη “μάχη” την Τρίτη 4/7 απέναντι στη Νορβηγία, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με Ισπανία (Παρασκευή 7/7) και Ισλανδία (Δευτέρα 10/7).

Καλή επιτυχία Γιάννη! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook