Ικανοποίηση και ευχαριστίες στον ΟΦΗ από τον Αθλητικό Διευθυντή της Κεράλα Μπλάστερς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Ινδική ομάδα με δηλώσες του Αθλητικού Διευθυντή της ευχήθηκε στον Βίμπιν Μοχάναν καλή επιτυχία και ευχαρίστησε τον ΟΦΗ, που του δίνει την ευκαιρία να συμμετέχει και στα δύο στάδια της προετοιμασίας του.

Στον ΟΦΗ θα δοκιμαστεί ο 20χρονος Ινδός μέσος, Vibin Mohaman, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την “Kerala Blasters” από την Ινδία. 

Ο Karolis Skinkys, Αθλητικός Διευθυντής της Kerala Blasters Football Club δήλωσε στο επίσημο σάίτ της ομάδας:

“Αυτή η κίνηση είναι μια ένδειξη οτι όλοι στην Kerala Blasters πιστεύουμε στον Vibin Mohanan και μια ένδειξη ότι το ταλέντο του θα καλλιεργηθεί.

Είχε μια ενθαρρυντική πρώτη σεζόν και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δίνουμε σε νέους παίκτες,  όπως ο Vibin, που επιλέγουν να μας εμπιστευτούν το μέλλον τους.

Η προσπάθειά μας είναι να έχουμε περισσότερες κινήσεις όπως αυτή, οι οποίες μπορούν ενδεχομένως να ανοίξουν πόρτες και για άλλους να αποκτήσουν μια παρόμοια εμπειρία.

Μου δίνει μεγάλη χαρά να μπορώ να δω το Vibin σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και ελπίζω η παρουσία του να είναι ένα σημείο αναφοράς για περισσότερους νεαρούς Ινδούς παίκτες που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο στο μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας στον ΟΦΗ Κρήτης, που διευκόλυναν στο να γίνει αυτή την κίνηση αυτή την προπονητική περίοδο και ευχόμαστε στον Vibin ό,τι καλύτερο για το χρόνο του στην Ευρώπη».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook