Οι εκκρεμότητες με Καμάου, Γιοχού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά και το τυπικό τέλος της υπόθεσης του Τζου, απομένουν οι τελικές εκκρεμότητες πριν αναχωρήσει ο ΟΦΗ για την Ολλανδία και το Όοστερμπεκ.

Μετά τον Σόνι Στίβενς και τον Μεσάκ Τζου, κλείνουν σταδιακά και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Βάλντας Νταμπράουσκας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Δουλεύοντας μεθοδικά και με πλάνο, στον ΟΦΗ έχουν καταφέρει και πετύχει να προχωρούν – παράλληλα με το μεταγραφικό σχέδιο – και εκείνο των αποδεσμεύσεων φροντίζοντας να λύσουν συμβόλαια πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία βγάζοντας από πάνω τα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά βαρίδια.

Πλέον μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ για την Ολλανδία απομένουν δύο εκκρεμότητες που μένει να φανεί αν θα τραβήξουν ή θα κλείσουν πρόωρα. Ο λόγος για τους Μπρους Καμάου και Σάμιουελ Γιοχού που δεν υπολογίζονται από τον Λιθουανό τεχνικό για την επόμενη σεζόν. Όσον αφορά τον Αυστραλό εξτρέμ, γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης λύσης και ν’ αποτελέσει παρελθόν ενώ ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, όπως είχε γράψει και το Gentikoule, δεν αποκλείεται ν’ ακολουθήσει ακόμα και την αποστολή στην Ολλανδία αφού δεν έχει κλείσει ακόμα η μεταγραφή του τελευταίου στόπερ που θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ τη νέα σεζόν. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και μέχρι τις 15 Ιουλίου δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί τίποτα. Το σίγουρο είναι πως στον ΟΦΗ, όπως φάνηκε και στις περιπτώσεις των Τζου, Στίβενς, προχωρούν το πλάνο και μόλις βρεθεί λύση θα τα κλείσουν και τυπικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook