Πρασσάς για Μπούση: “Το μέλλον του ΟΦΗ είναι ευοίωνο – Ο Μιχάλης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας Γιώργος Πρασσάς που συνδέεται με στενή φιλία με τον Μιχάλη Μπούση μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο λειτουργίας του ΟΦΗ.

Μιχάλης Μπούσης και Γιώργος Πρασσάς συνδέονται από στενή φιλία, όπως έχει πει ο τελευταίος από παιδική ηλικία και μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας sportstonoto.gr αναφέρθηκε στον κουμπάρο του και ιδιοκτήτη του ΟΦΗ λέγοντας πως “ο Μιχάλης Μπούσης είναι κουμπάρος μου, πολύ καλό παιδί, αγαπάει την πατρίδα του σαν άνθρωπος του εξωτερικού. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον ΟΦΗ και νομίζω πως θα πάει ακόμα καλύτερα. Έχει πάρει πολύ καλό προπονητή, ο ΟΦΗ έχει πάρα πολύ καλό μέλλον. Έχει καλούς συνεργάτες, τον κύριο Λυσάνδρου που είναι γνώστης του αντικειμένου και το μέλλον του ΟΦΗ είναι ευοίωνο”.

Παράλληλα ο Γιώργος Πρασσάς αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Καλαμάτας για τον Φροίξο Γρίβα λέγοντας πως: “Θέλουμε τον Γρίβα για να επιστρέψει στην Καλαμάτα, το παιδί είναι υγιέστατο, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και αν δώσει το πράσινο φως ο ΟΦΗ τότε θα προχωρήσουμε για την μεταγραφή του”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook