Και όμως ο ΟΦΗ έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί μεταγραφικά να περνάει ένα ήσυχο καλοκαίρι όμως υπάρχουν ζητήματα που έχει μπροστά του έναν μήνα για να τα λύσει.

Βρισκόμαστε στις 22 Ιουνίου και έχουν απομείνει τρεις εβδομάδες μέχρι την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία και το Oosterbeek όπου θα παραμείνει από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 30 του μήνα.

Μεταγραφικά ο ΟΦΗ δεν ζορίζεται, αντιθέτως το καλοκαίρι του προμηνύεται πολύ χαλαρό αφού είχε φροντίσει να δουλέψει από τον Ιανουάριο για τον Ιούνιο. Οι τέσσερις προσθήκες που έκανε (Μπάκιτς, Φελίπε, Γκρόνινγκ, Μοσκέρα) παραμένουν κομμάτια του σκελετού του ΟΦΗ που απλά απομένει τώρα να βάλει ακόμα τρία κομμάτια στις θέσεις τους: Αριστερό μπακ, στόπερ και κεντρικό χαφ.

Στον αντίποδα όμως υπάρχουν θέματα που χρήζουν προς επίλυση, όχι άμεσα του να γίνουν σήμερα ή αύριο αλλά τουλάχιστον μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο ΟΦΗ αυτήν την στιγμή διαθέτει ρόστερ 27 ποδοσφαιριστών με Κουτεντάκη και τρεις κινήσεις ακόμα θα πάει στους 31. Υπάρχουν ακόμα οι Καμάου, Ντουρμισάι – οπότε και ο αριθμός ανεβαίνει στους 33.

Βέβαια είναι προφανές (και αυτονόητο) πως δεν θα κλείσει το ρόστερ εντός Ιουλίου ή όσο θα είναι η ομάδα στην Ολλανδία όπως κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει και αποχώρηση που προσώρας δεν υπάρχει στον ορίζοντα αλλά που όμως σε ένα μεταγραφικό καλοκαίρι επιτρέπονται τα πάντα και δεν αποκλείεται τίποτα. Άλλωστε ο ΟΦΗ πέρυσι πήγε στην Ολλανδία με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και λίγες ημέρες μετά έφυγε για την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Από τους 33 μέχρι τον αριθμό των 25-26 που έχει θέσει ως όριο ο Βάλντας Νταμπράουσκας, υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά. Δύσκολη όχι αλλά δουλειά.

Ήδη στο κάδρο υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως οι Καμάου, Τζου, Γιοχού. Ο ΟΦΗ στην περίπτωση του Στίβενς έδειξε γρήγορα αντακλαστικά και έλυσε το ζήτημα του Ολλανδού τερματοφύλακα που αποτελεί παρελθόν. Ενδεχομένως το ίδιο να συμβεί σύντομα και με Καμάου, Τζου ενώ η περίπτωση του Γιοχού είναι κάπως διαφορετική αφού αν δεν έχει κλείσει μέχρι τον Ιούλιο η μεταγραφή και του επόμενου στόπερ (μετά τον Καρώ) δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάει ο Γάλλος στην Ολλανδία για να συμμετάσχει στην προετοιμασία και στην συνέχεια να φύγει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook