Το 20ημερο του δεύτερου φορτσαρίσματος για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αφού ο ΟΦΗ μέσα σε 20 μέρες έκλεισε Ριέρα, Καρώ, πλέον ανεβάζει ξανά στροφές για να τελειώσει την υπόθεση του αριστερού μπακ και να πάρουν σειρά στόπερ και χαφ.

Ο ΟΦΗ από τις αρχές του Ιουνίου είχε δείξει τα γρήγορα αντανακλαστικά ανακοινώνοντας τους δύο ποδοσφαιριστές βάζοντας την στελέχωση του ρόστερ του στην τελική ευθεία. Πλέον, αφού εδώ και δύο εβδομάδες, έχει κλείσει και τυπικά η υπόθεση Μπαλογιάννη, ο ΟΦΗ έχει θέσει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του αριστερού μπακ. Όπως αποκάλυψε το Gentikoule από τις 25 Μαΐου, ο Λερόι Αμπάντα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΟΦΗ ώστε σε περίπτωση που δεν ανανέωνε ο Μπαλογιάννης τότε να ενεργοποιούνταν το plan b που είχε να κάνει με τον Γάλλο αριστερό μπακ.

Ο Αμπάντα που εντυπωσίασε με την Λαμία από την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας του Βάλντας Νταμπράουσκας και των ανθρώπων του ΟΦΗ που τον έχουν ξεχωρίσει μέσα από μια σειρά επιλογών για την οποία είχε γίνει προεργασία.

Εξαρχής ο Γάλλος ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα που απασχολούσε τον ΟΦΗ, μιλώντας πάντα για την θέση του αριστερού μπακ, και μένει να φανεί πότε θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις.

Μόλις τελειώσει η υπόθεση απόκτησης του αριστερού μπακ με τον Αμπάντα να είναι στην κορυφή της λίστας και ενώ παράλληλα πρόκειται ν’ ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Τίτου Κουτεντάκη, στον ΟΦΗ θα βάλουν σε προτεραιότητα τα θέματα του στόπερ και του κεντρικού χαφ ώστε να κλείσουν δύο ακόμα υποθέσεις. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει στον ΟΦΗ δεν δείχνουν καμία βιασύνη γνωρίζοντας πως πλέον ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας αφού τ’ ανοικτά μέτωπα είναι ελάχιστα και κατά συνέπεια το club βρίσκεται από πάνω και όχι οι παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

Όλα δείχνουν πως σε 25 ημέρες, όταν και ο ΟΦΗ θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στην διάθεση του ένα γεμάτο ρόστερ ώστε να χτίσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του με ηρεμία και ετοιμότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook