Νταμπράουσκας: “Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά, έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κροατία ερωτήθηκε για την παρουσία του στον ΟΦΗ και δήλωσε ανυπόνος για την εκκίνηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ απολαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες τις διακοπές του και μιλώντας στον τύπο της Κροατίας αναφέρθηκε ξανά στο δέσιμο του με τον σύλλογο. Και όχι μόνο αυτό αλλά έβαλε ξανά ψηλά τον πήχη καθώς οταν του είπαν πως “έκανε σπουδαία δουλειά” εκείνος απάντησε με νόημα ότι “σπουδαία δουλειά κάνεις όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λιθουανού τεχνικού για τον ΟΦΗ:

– Κάνατε σπουδαία δουλειά στην Ελλάδα, θα μείνετε στον ΟΦΗ την επόμενη χρονιά; Που σας βρίσκουμε τώρα και πως περνάτε τις διακοπές σας; Σας είδαμε να πηγαίνετε ακόμα και σε αγώνες μπάσκετ…

“Δεν ξέρω αν πρόκειται για σπουδαία γιατί αυτό ισχύει όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο. Απλώς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, να εξασφαλίσουμε την παραμονή, να τον σταθεροποιήσουμε και να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα.

Είμαι ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να ζήσω και να δουλέψω σε διαφορετικές χώρες, να βιώσω διαφορετικούς πολιτισμούς. Έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, έχουμε μπροστά μας ενδιαφέρον έργο, αφοσιωμένους και σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους σε ολόκληρο το club και ανυπομονώ για μια νέα σεζόν με πολύ μεγάλη θετικότητα. Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς και έτσι έκανα πολύ μεγάλες διακοπές, για πρώτη φορά στην καριέρα μου.

Συνήθως επιστρέφω στο σπίτι μου στην Λιθουανία για μερικές εβδομάδες το καλοκαίρι, αυτήν την φορά ήταν έξι εβδομάδες. Είναι πολύ διασκεδαστικό, περνώ πολύ χρόνο με την οικογένεια μου, είδα φίλους, πήγα σε κάθε αθλητικό γεγονός που μπορούσα να πάω, από αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι τελικούς μπάσκετ, είδα ακόμα και ένα παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου στην Ρίγα.

Επισκέφτηκα την Κωνσταντινούπολη για λίγες ημέρες με την γυναίκα μου και επισκέφτηκα μια συναυλία αλλά και ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook