Eπιστροφή στην Κρήτη και τον ΟΦΗ για τον Τίτο Κουτεντάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ηρακλειώτης μέσος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ και στην συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, επιστρέφει στο Ηράκλειο και πρόκειται ν’ αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας μετά τους Ριέρα, Καρώ.

Ο 19χρονος κεντρικός χαφ αποτελεί μια κίνηση – επένδυση για τον ΟΦΗ καθώς όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες αναμένεται ν’ αποτελέσει την επόμενη προσθήκη της ομάδας όντας ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μεσσαρίτης ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα – θρέμμα του ΟΦΗ καθώς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ με τον ΟΦΗ ’94. Το καλοκαίρι του 2018 άνοιξε τα φτερά του και πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ όπου αφού αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες του “Δικεφάλου του Βορρά”, στην συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Χρίστηκε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ19 με τον ΠΑΟΚ έχοντας αγωνιστεί και στις μικρότερες ηλικιακά δυνάμεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΟΦΗ είχαν “σκανάρει” τον Τίτο Κουτεντάκη εδώ και αρκετούς μήνες με το τεχνικό team ν’ ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook