Προχωράει του αριστερού μπακ – Υπομονή για χαφ, στόπερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θέλει να τελειώσει με την μεταγραφή του αριστερού μπακ ενώ το timing δεν τον βιάζει να κινηθεί άμεσα για τις άλλες δύο θέσεις που έχει στοχεύσει.

Με τον Λερόι Αμπάντα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΟΦΗ για την θέση του αριστερού μπακ, είναι δεδομένο πως στο club θέλουν να τελειώσουν με την μεταγραφή στην συγκεκριμένη θέση ώστε να κλείσει ακόμα ένα κομμάτι του φετινού παζλ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΟΦΗ και μένει να φανεί αν τελικά θα είναι εκείνος ο εκλεκτός του Βάλντας Νταμπράουσκας αφού υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τον παίκτη που θα κάνει δίδυμο με τον Γκούντι Τοράρινσον.

Και αν για την θέση του αριστερύ μπακ, στον ΟΦΗ σκοπεύουν ν’ ανεβάσουν τις μηχανές, σε εκείνες των στόπερ και του κεντρικού χαφ δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη. Και ορθώς αφού πλέον η ομάδα είναι πλήρης για να προχωρήσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της οπότε και υπάρχει άφθονος χρόνος προκειμένου να γίνουν επιλογές πρώτης γραμμής δίχως να υπάρχει λόγος βιασύνης.

Θεωρείται δεδομένο πως τόσο στην θέση του στόπερ, όσο και σε εκείνη του κεντρικού χαφ έχει δημιουργηθεί μια λίστα από υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καθώς στον ΟΦΗ θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook