“Η Ουνιβερσιτάδ θέλει να διώξει τον Γαγιέγος αλλά δεν βρίσκει ομάδα λόγω ψηλού συμβολαίου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρελθόν αναμένεται ν’ αποτελέσει σύντομα ο πρώην μέσος του ΟΦΗ που χρησιμοποιήθηκε μέχρι και αριστερός μπακ δίχως ωστόσο να ικανοποιήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνο.

1,5 χρόνο μετά την αποχώρηση του από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ επιθυμώντας ο ίδιος να επιστρέψει στην Χιλή και την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, ο Φελίπε Γαγιέγος πρόκειται ν’ αποχωρήσει. Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Χιλής, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν έχει πείσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνο που στα τελευταία φιλικά της ομάδας του τον χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ – θέση που δεν είχε αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Χιλή πως ο τεχνικός των Χιλιανών θέλοντας ν’ αντιμετωπίσει την έλλειψη επιλογών στην συγκεκριμένη θέση χρησιμοποίησε τον Γαγιέγος ως αριστερό μπακ δίχως ωστόσο εκείνος να ικανοποιήσει τον Αργεντινό προπονητή.

Στην συνέχεια γίνεται λόγος ότι η Ουνιβερσιτάδ θέλει να “ξεφορτωθεί” τον Γαγιέγος που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 ψάχνοντας ομάδα για να τον δώσει ωστόσο αξεπέραστο εμπόδιο αποτελεί το πολύ ψηλό συμβόλαιο που έχει ο Χιλιανός μέσος. Όπως υπογραμμίζεται ο Φελίπε Γαγιέγος έχει ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια της Ουνιβερσιτάδ με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται υποψήφια ομάδα που να είναι σε θέση να τον καλύψει οικονομικά τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν’ αποχωρήσει.

Θα λέγαμε πως αυτοί οι 18 μήνες της παρουσίας του Γαγιέγος στην Χιλή ήταν μια καταστροφή για τον ίδιο καθώς αγωνίστηκε ελάχιστα, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο μεταξύ των άλλων, ενώ η τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται τον περασμένο Φλεβάρη έχοντας καταγράψει συνολικά – από τον Μάρτιο του 2022 – μόλις 22 παιχνίδια. Μάλιστα η Ουνιβερσιτάδ τον έχει προτείνει σε διάφορες ομάδες του Μεξικού, λόγω της παρουσίας του στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής, δίχως ωστόσο να έχει λάβει θετικές απαντήσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, το συμβόλαιο του Γαγιέγος, ετησίως, ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ με την Ουνιβερσιτάδ να κάνει οικονομική υπέρβαση τον Μάρτιο του 2022 για να τον πάρει, μετά το αίτημα του ίδιου ν’ αποχωρήσει από τον ΟΦΗ επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, δίνοντας και ένα τεράστιο ποσό για την αγορά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook