Video | H παρακάμερα της Τελικής Φάσης Super League K17

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K17, η οποία διεξάχθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 8 και 11 Ιουνίου, ξεχώρισε για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, για την εναλλαγή των συναισθημάτων και για πολλές στιγμές fair play.

Αξίζει να σημειωθεί η υποδειγματική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, των προπονητών των ομάδων, αλλά και των φιλάθλων. Όλοι, ο καθένας από την πλευρά του, συντέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Μέσα από την παρακάμερα της Super League, δείτε στιγμές από τους αγώνες της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K17.

Η Super League εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Δήμο Βόλου, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους αρμόδιους φορείς και τους επιτετραμμένους του Πανθεσσαλικού Σταδίου και της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, για την παραχώρηση του Σταδίου, αλλά και την αρωγή στην άρτια διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K17.

Επίσης, η Super League εκφράζει θερμές ευχαριστίες και στη NOVA, το δημοσιογραφικό επιτελείο, την Παραγωγή και όλα τα στελέχη της για την άψογη τηλεοπτική μετάδοση.

Δείτε το video:

Πηγή: slgr.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook