Ο τηλεοπτικός “χάρτης” της νέας Superleague 1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι ισχύει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Stoiximan Super League! 

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο ενόψει του τηλεοπτικού… τοπίου της σεζόν 2023/24. Τα δυο συνδρομητικά κανάλια (Cosmote TV και Nova) διεκδικούν την υπογραφή όλων όσων ομάδων παραμένουν «άστεγες» αυτή την περίοδο.

Ανάμεσα τους βρίσκονται η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός, τα συμβόλαια των οποίων με την Cosmote TV ολοκληρώθηκαν και μένει να δούμε εάν κάποια από τις δυο (ή και οι δυο) καταλήξουν στο αντίπαλο… στρατόπεδο (δηλαδή στη Nova). Τριπλό «χτύπημα» από τη NOVA

Και μπορεί το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τη NOVA να έχει λήξει (και να μην έχει γίνει ακόμη κάποια νέα πρόταση), ωστόσο η τελευταία προχώρησε την Τετάρτη (14/6) σε τριπλό «χτύπημα» καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο για τα επόμενα δυο χρόνια.

«Μήλον της έριδος» μεταξύ των δυο συνδρομητικών αποτελούν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Από το «παρασκήνιο» προκύπτει πως η Nova θα ενδιαφερθεί πολύ «ζεστά» για τις δυο αθηναϊκές ΠΑΕ και αναμένεται η προσφορά της να κυμαίνεται πάνω κάτω στα χρήματα που λαμβάνειν ο Ολυμπιακός από την Cosmote TV (καθαρά, γύρω στα 15 εκατ. τον χρόνο). Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.com.gr, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο κοντά στη Nova και ο Παναθηναϊκός στην Cosmote TV, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει γνωστές οι τέσσερις πρώτες ομάδες που θα συνεχίσουν να… πορεύονται με την Cosmote TV. Ο λόγος για τους ΠαναιτωλικόΟΦΗΒόλο και Λαμία (θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός από την περσινή σεζόν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων), ενώ μένει να δούμε σε ποιο από τα δυο συνδρομητικά θα καταλήξουν οι πρωταθλητές των δυο ομίλων της Betsson Super League 2 (Πανσερραϊκός και Κηφισιά σε Βόρειο και Νότιο όμιλο, αντίστοιχα).

Πιο αναλυτικά:

Ομάδα 2022/23 2023/24
ΑΕΚ Cosmote ;
Παναθηναϊκός Cosmote ;
Ολυμπιακός Cosmote Συνεχίζει με Cosmote
ΠΑΟΚ Nova ;
Άρης Nova Ανανέωσε με Nova
Βόλος Cosmote Ανανέωσε με Cosmote
ΟΦΗ Cosmote Ανανέωσε με Cosmote
Ατρόμητος Nova Ανανέωσε με Nova
ΠΑΣ Γιάννινα Nova ;
Αστ. Τρίπολης Nova Ανανέωσε με Nova
Παναιτωλικός Cosmote Ανανέωσε με Cosmote
Λαμία Cosmote Ανανέωσε με Cosmote
Πανσερραϊκός ΕΡΤ ;
Κηφισιά ΕΡΤ ;

foxbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook