Παπουλής για Καρώ: “Μπορεί να γίνει ηγέτης – Θα δώσει μαχητικότητα στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και πρώην συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Παπουλής μίλησε και για τον Ανδρέα Καρώ. Οι δύο τους συνυπήρξαν στην ομάδα της Λεμεσού όπου ήταν συμπαίκτες πλέκοντας το εγκώμιο του 26χρονου κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ανδρέα Καρώ: “Όταν ήρθε στον Απόλλωνα, πίστεψε στις δυνατότητες του, δεν είναι τυχαίος παίκτης. Δουλεύει πάρα πολύ, έχει εμπειρίες από την Ιταλία και την Πορτογαλία, πρόκειται για έναν άνθρωπο – μαχητή, θα δώσει στον ΟΦΗ μαχητικότητα και παρότι είναι 26 χρονών, διαθέτει αρκετές παραστάσεις από ψηλό επίπεδο και από πρωταθλητισμό και από σκληρά πρωταθλήματα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι επιθετικός αμυντικός, σκοράρει, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και θα δώσει σημαντικά γκολ στον ΟΦΗ”.

Για τα χαρακτηριστικά του Καρώ“Μπορεί να γίνει ηγέτης, έχει ηγετικές ικανότητες και διαθέτει στοιχεία που ταιριάζουν στον ΟΦΗ. Ο Αντρέας είναι αθλητής, έχει χαρακτηριστικά για να γίνει ηγέτης και μπορεί να δώσει στον ΟΦΗ αυτήν την σιγουριά που θέλει αμυντικά, διαθέτει ψηλές παραστάσεις για την ηλικία του και βλέποντας την ομάδα το τελευταίο εξάμηνο διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και θα προσφέρει αυτά που θέλει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook