Κατάθεση ψυχής από Παπουλή στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2: “Είμαι ΟΦΗ, όσα έζησα 18 μήνες άλλοι τα ζουν σε 20 χρόνια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε μια συνέντευξη από καρδιάς ο Φώτης Παπουλής μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή κάνοντας κατάθεση ψυχής για τον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Συνέντευξη – ποταμός από τον Φώτη Παπουλή που μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για το τέλος της μεγάλης καριέρας του που περιελάμβανε και τον ΟΦΗ για τον οποίο ακόμα μια φορά εξέφρασε την μεγάλη του αγάπη. Ο Φώτης Παπουλής μίλησε με συγκίνηση για τους 18 μήνες που έζησε στο Ηράκλειο κάνοντας κατάθεση ψυχής για την ομάδα που έχει στην καρδιά του όπου αποκάλυψε μάλιστα πως έχει περάσει το… μικρόβιο της αγάπης του για τον ΟΦΗ και στον γιο του παρότι δεν πρόλαβε να δει τον πατέρα του στα “ασπρόμαυρα”.

Ο αγαπημένος Φωτάρας των οπαδών του ΟΦΗ κάνοντας τον επίλογο της σπουδαίας καριέρας του και μιλώντας για τα συναισθήματα του για τον ΟΦΗ είπε αρχικά: “Μπορεί να έμεινα 11 χρόνια στην Κύπρο και να είναι εκεί όλα, σίγουρα είναι η μισή μου ζωή και παραπάνω εκεί όμως πραγματικά νιώθω παιδί και φίλαθλος του ΟΦΗ παρά τους 18 μήνες που έζησα εκεί. Όσα ζήσαμε 18 μήνες εκεί, ήταν για 15 χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί, ο Μαχλάς, ο Κουτάντος, ο Αδάμος και όσα βίωσα, δεν θα τα βιώσουν άλλοι σε 20 χρόνια. Τον αγαπάω τον ΟΦΗ, μου έδωσε το βήμα για να γίνω κανονικός παίκτης και αυτήν την δυναμική, την ταυτότητα και την αύρα που έχει η ομάδα, μπορεί να καταλάβει πως νιώθω και τι συναισθήματα έχω για αυτήν την ομάδα.

Πες με λίγο αισθηματία, σε όλες τις ομάδες που έπαιξα ένιωσα συναισθηματικά. ΝΙώθω τόσο πολύ γεμάτος που έπαιξα στον ΟΦΗ, ήταν η ομάδα που με στιγμάτισε. Η γυναίκα μου έχει να το λέει πως αν υπήρχε μια πόλη που θα διάλεγα να μείνω με την οικογένεια μου, να νιώθω ωραία αυτή θα ήταν το Ηράκλειο”.

Για το αν σκέφτεται πως θα ήταν η καριέρα του στον ΟΦΗ αν δεν έφευγε το 2012: “Αν εκείνη την εποχή δεν ήταν δύσκολα και υπήρχε στον ΟΦΗ η τωρινή κατάσταση, η ομάδα θα ήταν πολύ ψηλά με την οργάνωση που έχει τώρα και πραγματικά χαίρομαι που βλέπω να μεγαλώνει ξανά. Ήμουν στην Λεωφόρο και είχα δει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να φανταστείς ότι ακόμα και ο γιος μου που δεν πρόλαβε να με δει να παίζω στον ΟΦΗ, λέει ότι αγαπάει τον ΟΦΗ. Με ακούει να μιλάω για τον ΟΦΗ και το παίρνει και το εισπράττει όπως κάθε γονιός δίνει πράγματα στο παιδί του.

Δεν έκανα ούτε προσφυγή ακόμα και αν δεν είχα λεφτά στην τσέπη μου. Ένιωσα πως ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία να αναγεννηθώ, μου έδωσε τόση αγάπη και ένιωθα πως δεν έπρεπε να το κάνω. Προτιμούσα να μην έχω να φάω παρά να πάω κόντρα στους ανθρώπους που με έχουν αγαπήσει”.

Για την Ομιλίτικη οικογένεια που δημιουργήθηκε στον ΟΦΗ“Ήμασταν μια μεγάλη παρέα με τον Κυριάκο Κακαβελάκη, το Νίκο Κουνδουράκη, τον Κώστα Παππά, είχαμε κάνει μια μεγάλη Ομιλίτικη παρέα και αναπολούσαμε συνέχεια τον ΟΦΗ. Πάντα θέμα συζήτησης ήταν ο ΟΦΗ, μαζευόμασταν στα σπίτια για να τον βλέπουμε. Αυτό που συμβαίνει με τον ΟΦΗ είναι όντως μαγικό και όποιος δεν το έχει ζήσει, δεν μπορεί να το καταλάβει”.

Για τις επαφές που έχει με το Ηράκλειο“Μιλάω με πολλούς ανθρώπους από το Ηράκλειο, όπως ο Μιχάλης Μυλωνάκης, ο Αντώνης Κουτάντος και ο Κώστας Παππας, έχω ακόμα φίλους στην πόλη και μιλάμε συνέχεια. Θα προσπαθήσω να έρθω στις διακοπές διαφορετικά θέλω να είμαι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο ‘Γεντί Κουλέ’.

Για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο του ΟΦΗ: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για την τεράστια αγάπη που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια, με πολλά μηνύματα μέσα από τα social media και πραγματικά το πιστεύω πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της ομάδας, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει και μακάρι να τον καμαρώσουμε όλοι μαζί να ξαναβγει στην Ευρώπη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook