Θέμα: “Όχι” Νταμπράουσκας σε επταψήφιο νούμερο από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απόλυτα προσηλωμένος και πιστός στον ΟΦΗ που θέλει να χτίσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule αρνήθηκε την βολιδοσκόπηση ομάδας από την Σαουδική Αραβία που του προσέφερε επταψήφιο νούμερο!

Το impact που έχει ο Λιθουανός τεχνικός αλλά και το γεγονός ότι παρότι βρίσκεται μόλις στα 45 του χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό μιας και από πολύ μικρή ηλικία σημείωσε αρκετές προπονητικές επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως παραμονές της έλευσης του στον ΟΦΗ, τον περασμένο Οκτώβριο, το όνομα του Βάλντας Νταμπράουσκας ακούστηκε ακόμα και για ομάδες της Αγγλίας προκειμένου να μετακομίσει στο νησί όπως έγραφαν και δημοσιεύματα της χώρας τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο ΟΦΗ έκανε τότε την υπέρβαση φέρνοντας στο Ηράκλειο τον Βάλντας Νταμπράουσκας δικαιώνοντας στον απόλυτο βαθμό την επιλογή της διοίκησης να επενδύσει πάνω στον Λιθουανό τεχνικό η συμβολή του οποίου είχε μεγάλο αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας. Και αν για την Κύπρο, ότι είχε γραφτεί για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του, δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα – όπως είχε αναφέρει και το Gentikoule πρόσφατα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο τελευταίο 20ημερο ο τεχνικός του ΟΦΗ δέχτηκε κρούση, υπό την μορφή βολιδοσκόπησης του ενδιαφέροντος, από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση περιείχε… εοταψήφιο ποσό με τον ίδιο τον Βάλντας Νταμπράουσκας να μην μπαίνει καν στην διαδικασία να την συζητήσει!

Ο ίδιος ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, όχι προφανώς γιατί μπορεί να συγκριθούν τα νούμερα που προκαλούν ζαλάδα, αλλά επειδή ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο Ηράκλειο όπως και ότι βρίσκεται σε μια ηλικία, προπονητικά, που δεν δελεάζεται από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας που το μόνο που προσφέρουν είναι τεράστιες οικονομικά προτάσεις και τίποτα παραπάνω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook